Magi eller ej, men något är det. Det gående bordet både går, dansar, räknar och svarar ja eller nej på frågorna du ställer. Det har berättat att det finns en ande i det, som är rätt gammal. Man kan inte ta allt bordet säger på allvar, man måste tänka på att anden kan skoja med dig. Ibland är anden på gott humör och svarar på allt, men ibland är anden trött eller kanske sur och då blir svaren därefter.

Tror du mig inte?

Jo, det är sant, ibland är bordet väldigt lätt att "prata" med, andra gånger går det inte alls. Men kan du förklara närmare för mig om hur och varför mitt bord kan göra alla dessa saker skulle jag bli mycket tacksam.

På min resa till Madeira råkade vi ut för en underlig händelse. När vi lade in våra bilder hemma på datorn, såg vi att det satt någon på förarsidan i vår hyrbil. Vem? Det fanns inget som kunde ge skuggor i rutan. Hade vi en "liftare" i bilen, en ande eller vad?

Vet du något om "liftare", som inte syns, eller har du en förklaring till vem som fanns i vår bil? Det skulle vara intressant att få veta i såfall!

 

Skriv gärna en rad till mig. Berätta vad du vet om magi och gående bord. Fråga gärna mer om du är nyfiken.

Åter till Start